Packar...

Nu fick jag äntligen en liten lucka för att logga in. Har haft ganska mycket att göra. Vi ska åka till landet ikväll och jag packar lite kläder och så inför det. Hoppas mina kusiner är där =) Vi ska vara på landet till på fredag tror jag för sen ska vi åka till eskilstuna och gå på zoo. Kanske blir kul vet inte. Min farmor och farfar är här nu har längtat jätte mycket efter dom. Farmor gör så goda köttbullar som hon gör till oss nästan varje gång vi träffas. Jag har inte träffat dom än för dom kom till sverige igår men mamma tror att vi kommer att se dom imorgon. Vi ska äta tacos till middag MUMS. Jag saknar alla kompisar som jag inte haft tid att träffa =( Aja måste gå Kram...

Detta är inte klokt... 24/7-09

Det är inte klokt mamma har semester pappa jobbar anton är hos sin kompis som åker till norge idag och jag sitter HÄR.
Vi skulle typ åka till landet i mondags men vi är fortfarande hemma. Kanske ska åka ut idag men vet ej om det blir av. Mamma har städat hela veckan medans jag tittat på tv och inte gjort något kul. Anton har lekt me sin poolare hela veckan oxå. När jag tänker efter så har hela veckan sett likadann ut. Förutom igår da... för då städade jag mitt rum kastade några böcker och papper. Det vart SÅ fint, men istället så ligger det en gigantisk stor hög på mitt skrivbord med saker.
Måste ränsa ut mitt rum! 
Kom och tänka på falun. Undra om vi ska ha samma rumskompisar som förra gången, kanske?
Asså Madde vi måste hitta på något nån da vi har ju för tusan en stor choklad torta att baka och sen äta, det e ju bara så.... Saknar dig <3 Vi träffas ju aldrig nu för tiden. Vi har ju känt varann så länge men nu är det som vi bara struntar i det.

Jag måste åka till grönan nån da och planera ´min fest oxå, vill att den ska bli super. 
Detta är ju inte klokt att jah har så mycket att göra på mitt sommarlov oxå. 

Jag saknar alla kompisar. <3 Sofia Madde Sanna Sara Matilde Johanna Josse <3 
Ååååååååå Det är för mycket. 


Detta har hänt. 13/7-09

Idag vaknade jag vid ca 10 tiden. Pappa väckte mig. Mamma jobbar den här veckan och det är pappas sista semester vecka för i sommar. Vid kl 11 imorse hämtade vi upp pappas kompis sen åkte vi 4 ut till landet. Det var meningen att vi skulle sätta upp ett tält då vi inser att vi glömt en låda med saker i där vi hämtade det. STOR SUCK. Det kanske är bäst jag börjar från början. Eller hur?

I fredags åkte vi till Enköping för att hämta ett tält till landet. Vi var där hela dagen. Det tog 1 timma och 30 min att åka dit, det var ganska tråkigt att sitta i bilen. När vi var framme träffade vi han vi skulle hämta tältet hos och det tog en stund att hämta alla sakerna. Anton och jag åt en glass medans. När vi var klara där (efter bara 2 timmar) så skulle vi hitta någonstans att äta lung midda, och det var inte lätt. =) Jämfört med stockholm så var det värdens minsta centrum man förstog inte ens att  det var ett centrum om man inte hade sett ica. I alle fall. vi åt på o,larys tror jag det hette det var jätte gått där. MUMS. Sen efter det så gick vi runt och kollade på platser som pappa varit på när han var liten. Det var jätte tråkigt. Men jag och min lillebrorsa kom på att det fanns en jätte stor godis affär som vi skulle få mamma och pappa att åka till. Å vi lyckades. HAHA =) Godis affären var som en stor klädaffär fast med massa godis istället för kläder. Anton och jag handlade lite mindre än ett kilo godis var =) Sen satte vi oss i bilen och åkte hem. Jag sov hela vägen hem. När vi kom hem packade vi om lite och sen åkte vi ut till landet och sov där.

Sen har vi varit där fram till igår kväll och åkte ut igen idag för att ställa upp tältet men så fattades det delar. Så pappa släppte av mig och anton hemma och köpte en var sin
+ meny åt oss på MacDonald och så fick vi ett varsit lila glas. (Nu har jag 3 glas 2 svarta och 1 lila.) Pappa och hans kompis fick åka till enköping för att hemta resten av delarna och står och bygger tältet just nu.

Men jag ska väll gå nu ska gosa lite med Missen Mitzie. //: Carro

PS! Mina sommarbilder är på väg att läggas ut.

Väntar nu. 5/7-09

Hej.
Nu sitter jag och väntar på att therese och sandra ska komma. Jag har gjort en liten överaskning till dom. Hoppas dom kommer snart.
JAg vill att mina  kusiner ska komma ut hit har inte träffat dom på super länge. Jag kanske ska ladda in bilderna nu.

Aja men i alle fall måste gå nu. Carro. =)


Hej. 4/7- 2009

Nu sitter jag i husvagnen och hör rengnet och blåsen utanför.
Idag var vi hemma och kollade saker och hemtade nya klader och så. Imorgon kommer mina kompisar Therese och Sandra, och jag ska fixa lite saker innan dom kommer =P men det berättar jag mer om imorgon.

Jag får panik här i "ödemarken" jag har inte träffat en enda kompis på en hel vecka. Jag står inte ut det händer ju inget här. =(

Jag kom på en sak det kanske inte är någon som läser min blogg. Hoppas det =/ Annars sitter jag ju här och skriver för mig själv. HEHE =P
Aja alle fall. Ja jag säger alle fall istället för alla fall vissa störs sig på det men så är det.

Nu ska mamma och pappa se en film, action tror jag. Brorsan ska sy i något papper el.r något.
Själv vet jag inte vad jag ska göra. =(

Kanske ser en film. I don´t now?

Min pappa ska hela tiden låna min dator. Det är IRRITERANDE! Min brorsa sjunger hela tiden och han hittar på orden som han tror liknar engelska. Det är jobbigt att dela husvagn med två oxar som är så envisa. SUCK.

Aja nu ska jag väll inte babla så mycket mer el.r skriva HEHE =P

Hej då en uttråkad tjej på landet //: Carro =P


Mitzie skriver i bloggen.

Mjau.
Igår så hände massor med spänande jag tog minst 5 flugor som jag åt upp det var jätte gott. MUMS
Sen så var det massor med fluggor som smet. Jag busade med matte flera gånger igår. Jag smög på henne i gräset. Det är så ärligt att ligga i gräset och bli smutsig.

På eftermidagen så häne något konstigt. Jag hörde något som paslade i gräset några meter bort sen hör jag ett VOFF, det var en hund som jagade ett rådjur sen kom hunden springandes ut ur skogen och sprang på min gräsmatta iväg någonannanstans.
Sen när matte var och durcha kom det en katt som var större en mig och gick på mitt revir jag försvarade det så klart, Och jag VANN såklart.

Men nu måste jag gå och jaga fler flugor i gräset.

Mjau från missie på landet.  


Jobbig fick PANIK. 3/7-2009

HEJ HOPP.
Igår var det en hämsk kväll.

1. Myror i husvagnen
2. Inget förtält
3. Katten bråkar med en främmande katt
4. Jag hade massor med myggbett och det vimlade med myggor.
5. När vi ska gå och sova luktar katten gödsel.

+ Att i morse när vi vaknde var det sprängn ute och det oska och blixtrade.  HÄMSKT.

 Men idag är det en ny dag så jag ska gå ut nu för det har slutat rengna.

PS! Ska ladda upp sommar bilder ikväll så kolla in dom.  //: Carro som fick panik på camingen.

Glass mm.

 Den här BEN & Jerry´s ått jag och jojjo i måndags. Den var så god.

Kom på massa saker =P 1/7-2009

Hejsan igen jag kom på massa saker jag bara måste skriva.

Vecka 27 gjorde jag massor med saker.

Måndag: Var jag med Johanna. Först chattade vi sen så åkte jag till högdalen för att möta henne. Därifrån åkte vi till hennes mammas jobb i hötorget och köpte glass sen tog vi tuben till mig och spelade "i toy 2" (Kommer du ihåg johanna Run run run, go for it jump jump jump go for it... =P) Efter det gick vi på donken och dela på en pluss meny johanna fick glaset. Sen tog vi bussen till högdalen för att bowla men det var stängt så vi drog till hagsätra centrum tror jag och köpte en stor pepsi och en ben & jerry´s phich food. =) Den var så good. Efter det tog vi bussen hem till henne och på bussen träffade jag min kusin Tim. När vi kom hem till jojjo spelade vi alfapet och åt glass och drack pepsi.
Den dan var jätte kul jag fattade inte hur vi han med allting.

Och på kvällen när jag kom hem hjälpte jag mamma med hennes jobb arbete.

Tisdag: Tog det bara lungt och var i solen och köpte monopol classic.

Onsdag: Var jag med sofia hon kom till mig kl 14.00 och vi spelade lite spel och så sen åt vi på donken och jag tog en pluss menu och fick ett glas.

Torsdag: Var med sofia igen. Vi spelade SSX 3 ganska kul men hon vann för det mesta sen spela vi monopol ute på ute platsen. =P Det var jätte kul att träffa dig igen sofia det var ett tag sen. Hoppas du kan komma till landet någon dag =). 

Fredag: Tog det bra lungt spelade monopol med Anton. Jag vann =P

Lördag:  Var ute i solen och packade till landet.

Söndag: Åkte till landet med mamma, pappa, Anton & mitzie.

HEj då. //: CArro

Hej Nu är det riktig sommar 1/7-2009

Hejsan.
Nu sitter jag på landet och det är ganska mulet. På förmiddan har det rängnat och hela familjen sitter inne i husvagnen förutom mitzie för hon är ute  och springer i gräset. Igår badade jag för första gången i år, det var jätte skönt. Vi har jätte nära till stranden det är bara en stig som man tar ner dit. Det är ganska tråkigt här jag saknar alla kompisar. Men jag har byggt en liten damm här på landet och har tagit massor med fina bilder som jag ska lägga ut sen när jag har USB kabeln. Undra vad alla andra gör? Hoppas ni har roligt.
Igår spelade min brorsa och jag monopol som vi typ har gjort 100 gånger den här sommaren! Nu vill han spela igen. 

Men nu måste jag gå. Hej då.

PS! Det finns inget PS!